Padel

News

Dal/piekuur wijziging vanaf 01/10!

Vanaf 1 oktober worden zowel de weekends als de vrijdag piek ipv. dal! Wat krijgen jullie in ruil? Ontdek het hier!

>

Nieuwe openingsuren bar!

Onze bar is voortaan pas open om 17u op weekdagen, maar sporten kan nog steeds dagelijks vanaf 10u. Hoe? Ontdek het hier!

>

Coronavirus: update 29/10

ALLE activiteiten op Arenal zijn momenteel gesloten tot minstens 19 november. Ontdek hier alle antwoorden op je vragen!

>

Annulatie regels & werkwijze

Onze nieuwe huisregels voor het annuleren van een reservatie & de werkwijze, bekijk het hier snel!

>

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

Wat is PADEL?

Padel is een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur hebben wij een aanbod gecreeërd die onovertroffen is in België: op maar liefst 6 dubbelterreinen & 1 enkelterrein kun je het beste van jezelf geven, en dat allemaal indoor! Weer of wind kan je bij ons alvast schrappen van je lijst met excuses!

Hoe speel je padel?

Ontdek het snel door het bekijken van onderstaande filmpje!

X