Padel

News

Arenal werft aan!

Come and join the team! We zoeken een barmedewerk(st) om ons te versterken!

>

Vanaf 01/10: Pay & Play!

Grote verandering vanaf 1 oktober: gedaan met abonnementen, Arenal gaat helemaal “pay & play”! Ontdek snel welke (financiële) voordelen dit met zich meebrengt!

>

Agenda

25.10

Winter League

We gaan terug “old school”: open reeks, 5 teams per poule, laddercompetitie = elke 6 weken nieuwe indeling, spelen op vrijdag-zaterdag-zondag!

Padel10:00

Wat is PADEL?

Zoals onze Gentse collega’s mooi verwoorden, is padel een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur hebben wij een aanbod gecreeërd die onovertroffen is in België: op maar liefst 6 dubbelterreinen kun je het beste van jezelf geven, en dat allemaal indoor! Weer of wind kan je bij ons alvast schrappen van je lijst met excuses!

Wat dien ik te doen vooraleer te starten met spelen?

Kom niet voor verrassingen te staan, bekijk snel hieronder wat er van je verwacht wordt!?

Hoe speel je padel?

Ontdek het snel door het bekijken van onderstaande filmpje!

X