Soccer5

News

NIEUW: pizzafeestjes!

Ontdek nu snel onze nieuwe feest-formules, een exclusiviteit op vrijdagavond!

>

Korting soccer5!

Profiteer snel van 10 EUR korting op een veld die je reserveert in piek of dal!

>

Vanaf 01/10: Pay & Play!

Grote verandering vanaf 1 oktober: gedaan met abonnementen, Arenal gaat helemaal “pay & play”! Ontdek snel welke (financiĆ«le) voordelen dit met zich meebrengt!

>

Agenda

06.03

Football Friday

De eerste “Football Friday” ooit! Schrijf je met je vrienden GRATIS in voor het Keizertornooi, en geniet nadien nog van een drankje en hapje op onze kosten = ideale vrijdagavond!

Soccer519:00

21.03

Super Saturday

4 poules, 16 teams, 4 indoor soccer veldjes en Super Saturday kan beginnen! Het GRATIS voetbaltornooi gaat door op zaterdag 21 maart. We starten om 13 uur en het einde is voorzien rond 18 uur, inschrijven maar!

Soccer513:00

Wat is SOCCER5?

Een druilerige zaterdagmiddag, velden vol met modder en jij die flink tegen je zin aan de bak moet met je voetbalploegje. Klinkt bekend in de oren? Goed nieuws, wij hebben HET alternatief voor je: Soccer5! Wat is het? Voetbal maar dan met alleen maar voordelen:

  • Indoor op een kunstgrasveld van 26 op 15 meter
  • Boarding rondom het veld zodat de bal nooit uit kan gaan
  • Zaalvoetbalgoals om je op uit te leven
  • 5 tegen 5 spelen

De regels zijn uiteraard identiek aan het originele voetbal, met het verschil dat er niet getackled mag worden. Daag je vrienden snel uit en kroon je tot de Messi van de Soccer5!

SOCCER5 op Arenal?

Wij bij Arenal zien de dingen graag groots, daarom construeerden we maar liefst 4 soccer5-velden ineens! Zo kunnen we de gekste tornooien en leukste competities organiseren, het ganse jaar door!

 

X