Trampoline

News

Arenal werft aan!

Come and join the team! We zoeken een barmedewerk(st) om ons te versterken!

>

Bancontact beschikbaar!

Het is nu ook mogelijk om de online trampoline-reservaties met Bancontact te betalen: selecteer de optie “BCMC”  in de laatste stap!

>

Agenda

31.10

Halloween @ Arenal!

Halloween wordt ook bij Arenal gevierd! Kom verkleed springen op 31 oktober en spring 2u voor de prijs van 1u!

Trampoline10:00

Vanaf 6 jaar en ouder!

Om ieders veiligheid te garanderen moet een springer minstens 6 jaar oud zijn. De combinatie van acrobatische kunstjes en enthousiaste kinderen vraagt immers om aandacht!
Ook de “oude” kinderen (lees: ouders) kunnen natuurlijk hun kunsten demonstreren, een maximumleeftijd is immers niet van toepassing.

Jonger dan 6 jaar?

De kleinsten laten we natuurlijk niet in de kou staan! Speciaal voor hen houden we elke zondagochtend gedurende 2u het park EXCLUSIEF vrij (10-12u), en dat aan een gereduceerde prijs! Inbegrepen in de prijs mogen de kleine kapoenen vergezeld worden door max. 2 begeleiders!

Start?

Elke springsessie begint OP het uur! Dit is dus stipt om 10u – 11u – 12u …

 

Safety first!

Een ongelukje is snel gebeurd, daarom nemen wij de nodige voorzorgen:

 • Elke springer is verplicht de Arenal Jump-veiligheidskousen te dragen (3 EUR/paar)! Een paar van een ander trampolinepark? Deze kunnen GRATIS omgeruild worden voor een paar van de onze!
 • Elke springer is verplicht het digitale aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen bij aankoop van een ticket! Vanaf 16 jaar kunnen kinderen deze zelf tekenen, jonger dan 16 dient iemand ouder dan 18 jaar te tekenen voor de verantwoordelijkheid. Bespaar tijd bij het inchecken en teken het document HIER reeds online!
  Wil je deze eerst nog even nalezen? Bekijk dan HIER even een voorbeeld!
 • Elke springer is verplicht de veiligheidsvideo gezien te hebben vooraleer hij of zij het trampolinepark betreedt! Deze kan ter plaatse bekeken worden in het trampolinepark.
 • Elke springer is verplicht de instructies van de Jumpmasters op te volgen! Zij zien toe op de veiligheid binnen het park, hun woord is wet!

TIPS!

 1. Boek online!
  Wij hebben een maximumcapaciteit van 100 springers per uur, maar vol is onherroepelijk vol! Vermijd dus ontgoocheling en boek je tickets HIER op voorhand online!
 2. Vul het aansprakelijkheidsformulier reeds in!
  Elke springer is verplicht het digitale aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen indien hij of zij wenst te springen. Bespaar jezelf tijdverlies bij aankomst, en vul het document HIER reeds in! Wil je deze eerst nog even nalezen? Bekijk dan HIER even een voorbeeld!
 3. Kom op tijd!
  Het kan behoorlijk druk zijn aan ons onthaal, maar onze springtijden beginnen onherroepelijk stipt op het uur. Verlies dus geen springtijd en meld je minstens 15 min voor springtijd aan bij het onthaal!

TRAMPOLINE op Arenal?

Springen op de trampoline in de tuin, jong en oud is er wel fan van! Maar “bigger is better”: meer trampolines = meer fun! En bij Arenal is er wel héél véél fun aanwezig, maar liefst zo’n 1.700 vierkante meter! Wat vind je zoal terug bij ons?

 • Activity Foam Pit:
  Toon je evenwichtskunsten in onze activity foam pit: op de doldraaiende boomstronk of het wiebelend trapje! Nog niet uitdagend genoeg? Probeer dan je vrienden als eerste van de balk te slaan met de punchbag!
 • Foam Pit:
  Niets heerlijker dan je lekker te laten ploffen op je bed toch? Doe dat gevoel maal 100 en dan weet je hoe mals onze foam pit is! Lanceer jezelf erin via een van onze 2 trampolines, of overwin je hoogtevrees en spring van onze duiktoren!
 • Big Airbag:
  “Stuntman/vrouw” is jouw bijnaam? Doe je naam dan snel eer aan, en toon ons je 360, backflips, … op onze airbag!
 • Aeroball:
  Wie kan de ballen het best én snelst in de gaatjes mikken? Daag je vrienden uit op de Aeroball!
 • Dodgeball:
  Trefbal gecombineerd met trampolines? Spektakel gegarandeerd! Bewijs je duik- en werpkunsten op onze dodgeball en schakel al je vrienden uit! Of liever gewoon een partijtje volleybal? Kan ook!
 • High Performance:
  “The sky is the limit”? Think again: op onze high performance trampoline ga je zo mogelijk nog hoger!
 • Ninja Course:
  Zin om je behendigheid, kracht en durf te tonen aan de wereld? Ga de strijd aan met je vrienden op onze baanbrekende ninja course van 3 x 20 meter en klok de snelste tijd! Opgelet: niet voor doetjes!
 • Main Court:
  Springen als een bezetene van vak naar vak? Op een lange trampoline salto na salto doen? Het kan allemaal op onze main court!
 • Basketball Court:
  Dunken zoals enkel dubbele meters het kunnen? Met behulp van een trampoline geef je op onze court zelf LeBron James het nakijken!
X